Nu är anmälan öppen till Tomtecupen 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tingsryd United Footballclub
Fotboll

Hej och välkommen till vår Lagsida!

Här hittar du information om vårt lag och även planerade träningar och matcher. Vill du komma i kontakt med oss är det bara att höra av dig till oss ledare eller till kansliet kansli@tingsrydunited.se. Vill du bli medlem och stötta Tingsryd United, tryck på ”bli medlem” knappen på Föreningssidan.  

DM F15
2023-06-02 08:00

Vårt Div 4 lag består till mesta del av våra tjejer födda 08 men idag får de gå ifrån seniorfotbollen för att gå in i sin första match i DM F15. DM F15 spelas i fem omgångar och Tingsryd United FC blev bortlottade i den första omgången så därför får vi gå rakt in i Åttondelsfinalen. Ikväll står Hovshaga AIF som motståndare på bortaplan, ett Hovshaga som i sin första match i DM pulveriserade sitt motstånd Älmhults IF med hela 8-0. Nu är det vår tur att jaga Finalplatsen och vi önskar tjejerna ett riktigt Lycka till ikväll. Följ Matchen i "Min fotboll"-appen kl 19.00.  

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer