Nu är anmälan öppen till Tomtecupen 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tingsryd United Footballclub
Fotboll

Hej och välkommen till vår Lagsida!

Här hittar du information om vårt lag och även planerade träningar och matcher. Vill du komma i kontakt med oss är det bara att höra av dig till oss ledare eller till kansliet kansli@tingsrydunited.se. Vill du bli medlem och stötta Tingsryd United, tryck på ”bli medlem” knappen på Föreningssidan.  

Årets Herrspelare 2023
2023-11-14 09:50
foto. Jonas Wimmerström

Detta priset går till en spelare som har utvecklats som fotbollsspelare men även som lagkamrat och föreningsmänniska. Han har trots lagets motgångar under året fortsatt att träna flitigt och alltid anlänt med en positiv och energigivande attityd både på plan och i omklädningsrummet. Med sin snabbhet och styrka har även målen runnit in. Årets herrspelare går till  

💚🖤MUSTAFA MUSSE KHODER 💚🖤

Tingsryd United FC - SSG IF
2023-07-04 11:23

En vinst i sista matchen innan sommaruppehållet hade suttit väldigt fint då vi har haft en tuff vår. Grabbarna inleder matchen riktigt bra och med 15 min kvar av matchen leder vi med 2-0. Tyvärr är turen inte på vår sida denna dag heller och SSG lyckas slå in 2-2 i sista minuten av matchen vilket kändes riktigt surt. Men 1 poäng med oss till en lång höstsäsong ger lite extra energi. Tack till Jonas Wimmerström som agerade fotograf. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer