Tingsryd United Footballclub

Hej och välkommen till vår Lagsida!

Här hittar du information om vårt lag och även planerade träningar och matcher. Vill du komma i kontakt med oss är det bara att höra av dig till oss ledare eller till kansliet kansli@tingsrydunited.se. Vill du bli medlem och stötta Tingsryd United, tryck på ”bli medlem” knappen på Föreningssidan.

TOYOTA CUP 2024
2024-03-08 08:02
Äntligen är det tävlingsdags.!! Nu börjar Herrarnas resa i Toyota Cup och första motståndarna är Nöbbele BK.
Trots att vi är bortalag är vi på hemmaplan.! Vi ses på Tingsryd IP 2.
Årets Herrspelare 2023
2023-11-14 09:50
foto. Jonas Wimmerström

Detta priset går till en spelare som har utvecklats som fotbollsspelare men även som lagkamrat och föreningsmänniska. Han har trots lagets motgångar under året fortsatt att träna flitigt och alltid anlänt med en positiv och energigivande attityd både på plan och i omklädningsrummet. Med sin snabbhet och styrka har även målen runnit in. Årets herrspelare går till

💚🖤MUSTAFA MUSSE KHODER 💚🖤

Tränarduo 2024
2023-11-01 08:16
Glädjande besked.
Inför Säsongen 2024 kommer Urban vara kvar som tränare för Herrarna i div 5. Han kommer dela uppdraget 50/50 med en ny förmåga för klubben och vi är jätteglada för att välkomna
JOAKIM PRYTZ till oss i Tingsryd United FC.

Urbans ord om samarbetet lyder: Jocke kommer bli en positiv energiboozt för både mig och laget! Jag känner honom sen innan och är säker på att vi kommer bli en fungerande ledarduo som glädjande nog kompletteras med vår målvaktstränare Klaus Treppmann. Ibland behövs det nya ögon och en ny röst för att fortsätta utvecklas och det ska bli riktigt kul att se hur denna kombinationen ger oss nya möjligheter 2024.

Här kommer fyra snabba till Joakim:
Tidigare uppdrag?
- Jag har tränat Ryds SK i flera sejourer både i Div. 5 och Div. 6. Jag har även varit ass tränare i IFK Karlshamn i div 4. De senaste tre åren har jag varit Ass tränare i BK union i div 4 och dessförinnan var jag huvudtränare för BK union.
Vad kommer du tillföra laget?
- Jag vill spela offensiv fotboll genom att vinna boll högt upp i banan. För mig är stark gemenskap och glädje i att träna och spela ihop viktigt. Detta vet jag är ingredienser som redan finns i detta laget så det känns bra.
Vilka är dina förhoppningar?
- Att vi alla gör vårt bästa så får vi se hur långt vi kan nå.
Vilka är dina och Urbans styrkor tillsammans?
- Det är såklart svårt att säga innan säsong men vi är vana att samarbeta inom idrotten sen tidigare då vi arbetar tillsammans i skolan. Jag tror att vi är bra på att se och höja varandras styrkor. Detta kommer bli en bra kombination.
Vi vill önska ett stort Lycka till till både Joakim och Urban inför säsongen 2024!
Tingsryd United FC - SSG IF
2023-07-04 11:23

En vinst i sista matchen innan sommaruppehållet hade suttit väldigt fint då vi har haft en tuff vår. Grabbarna inleder matchen riktigt bra och med 15 min kvar av matchen leder vi med 2-0. Tyvärr är turen inte på vår sida denna dag heller och SSG lyckas slå in 2-2 i sista minuten av matchen vilket kändes riktigt surt. Men 1 poäng med oss till en lång höstsäsong ger lite extra energi. Tack till Jonas Wimmerström som agerade fotograf.

Hem, 28/05 17:39
Hem, 28/05 17:34
Hem, 28/05 17:18
Hem, 28/05 17:09