Nu är anmälan öppen till Börjes Cup 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tingsryd United Footballclub
Fotboll

Hej och välkommen till vår Lagsida!

Här hittar du information om vårt lag och även planerade träningar och matcher. Vill du komma i kontakt med oss är det bara att höra av dig till oss ledare eller till kansliet kansli@tingsrydunited.se. Vill du bli medlem och stötta Tingsryd United, tryck på ”bli medlem” knappen på Föreningssidan.  

Årets första match!
2024-02-23 07:46

På söndag är det äntligen dags för årets först match på 9-manna! I år kommer några av våra spelare att bilda ett 9-mannalag tillsammans med tjejer från F09-10. De spelar sin första träningsmatch tillsammans mot Asarum. Med detta lag kommer vi att spela en serie F13 - 14 år i Blekinge. Vår andra serie blir i Småland, F2012 S vit. Träningarna är i full gång och vi ser fram emot en härlig fotbollssäsong 2024!

Bronsplats i Tomtecupen
2024-01-12 10:57

Förra helgen spelades Tomtecupen i Tingsryd. Våra tjejer i F11/12 valde då att spela med två F12-lag samt ett blandat lag i F11. I F11-gruppen spelade tjejerna tävlingsklass och efter att de vunnit två och spelat en oavgjord match i gruppspelet gick de vidare till A-slutspel. Efter en jämn semifinal mot SgIF/Lörby, som fick avgöras på straffar, blev det bronsmatch. I bronsmatchen mot Färjestadens goIF visar tjejerna en otrolig kämparglöd, vilket leder dom till segern. Därmed får bronset stanna i Tingsryd! Stort grattis tjejer och grymt jobbat!

 

Våra F12 tjejer spelade 4mot4, eftersom detta inte är någon tävlingsklass räknar vi inga resultat. Tjejerna gjorde ett fantastiskt jobb även där!

 
Köp din Joynaprenumeration på bilden nedan
Våra sponsorer